Hotels in Bari

Hotels in Bari

Wil je tijdens je verblijf in Bari in een hotel overnachten dan kun je kiezen uit circa 30 accommodaties. Wil je absolute luxe dan boek je een luxe suite in het vijfsterren hotel Grande Albergo Delle Nazioni. Dit hotel is uiteraard aan zijn status verplicht om van alle gemakken te zijn voorzien en dat is dan ook zo. Het hotel ligt direct aan de kust, een ideale locatie als je graag aan het water verblijft. Maar ook voor een wat lager budget zijn er prima hotels te vinden in Bari.

Een hotel in het centrum of aan de kust

Als je een hotel gaat boeken moet je voor jezelf eerst de keuze maken voor de locatie. Wil je dicht bij alle restaurants en winkels zitten dan is een hotel in het centrum ideaal. Dit is ook vaak gemakkelijk te bereiken als je bij voorbeeld met de trein vanaf het vliegveld naar de stad reist. Veel locaties zijn op loopafstand en dat maakt het gemakkelijk om je snel te verplaatsen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van het openbaar vervoer netwerk in de stad. Als je voor een stedentrip naar Bari gaat dan is het comfort in het hotel vaak wat minder belangrijk. Je bent als het goed is de hele dag op pad en gebruikt de hotelkamer alleen om te slapen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen lekker bed wilt en een goede douche als je na een lange dag door de stad zwerven terugkomt in je hotel.

Hotels bari op kaart!Booking.com

Degelijke viersterrenhotels

De classificatie van hotels is in het buitenland soms wat anders dan in Nederland. Wil je er vrij zeker van zijn dat je een goede en comfortabele kamer hebt, dan kun je het beste een viersterren hotel boeken .Deze hotels zijn soms onderdeel van een hotelketen die in meerdere landen actief is en dat geeft vaak ook al vertrouwen. Daarnaast kun je natuurlijk reviews lezen van gasten die eerder in een hotel hebben verbleven. Als zij positief zijn dan kun je er vanuit gaan dat het een goed hotel is. Kijk wel of er naast positieve ook negatieve opmerkingen zijn. Als dat niet het geval is dan bestaat de kans dat de reviews zijn gescreend en dat alle kritiek is verwijderd. Dit geeft dan een vertekend beeld van de kwaliteit van een hotel.

Economy maar prima hotels

Is je budget voor een hotel wat minder? Dan kun je ook gerust een driesterrenhotel boeken. Deze hotels hebben over het algemeen geen restaurant maar er wordt altijd wel een ontbijt geserveerd. Dit is wellicht wat minder uitgebreid. Maar dit is over het algemeen geen bezwaar als je gewoon een goede kamer hebt met een lekker bed en eigen sanitair dan blijft er in veel gevallen niet veel meer te wensen over. Er zijn goede driesterrenhotels in het centrum en in de omgeving van de haven te vinden. Zo ben je ook in een mum van tijd bij bekende bezienswaardigheden, restaurants of winkels. En anders is er altijd nog het goed verzorgde openbaar vervoer in Bari waarmee je je snel kunt verplaatsen.

Zoek een lastminute Hotel in BariBooking.com